placeholder

Convocatòria de Textos / Projectes 2021

L’objecte d’aquesta convocatòria és estimular la labor de creació de totes les tendències teatrals amb la finalitat d’afavorir la promoció i difusió de les arts escèniques contemporànies.

Volem promoure el teatre contemporani, posant el focus en les autores i autors catalans, apostar per dramatúrgies novelles, fer un teatre en el qual el públic si sentí representat, crear vincles amb altres agents culturals i socials dels nostres barris i extrapolar-los a la resta del territori, apropar al màxim l’experiència teatral a l’espectador i ser una incubadora de nous creadors.

CONVOCATÒRIA TANCADA
Gràcies per la vostra participació!  

PERÍODE DE RECEPCIÓ DE TEXTOS / PROJECTES

Podeu enviar les vostres propostes del 25 de Gener 2021 al 25 de Març 2021. Només valorarem les propostes que ens arribin durant aquests dies.

Els teatres de proximitat busquem propostes inèdites, és a dir que no s’hagin produït ni estrenat i que estiguin pensades per l’espai escènic d’un teatre de proximitat.

També valorarem espectacles estrenats que no hagin realitzat més de 5 representacions.

QUÈ ENS HEU D´ENVIAR?

1. Text sencer inèdit o escaleta de tota la proposta amb algunes escenes per veure com dialogueu i el to que tindria tot plegat.

2. Dossier de l’obra amb un pressupost econòmic de producció i explotació

De manera opcional en el cas que es tingui enregistrat l’espectacle es pot adjuntar en material que ens feu arribar.

No es valorarà propostes que tinguin més de 5 intèrprets i que no estiguin pensades per l’espai escènic d’alguna de les sales que conformen els teatres de proximitat.

És obligatori per la valoració de la proposta adjuntar l'arxiu amb la teva obra / el teu projecte i el dossier amb el pressupost econòmic al camp 'datos adjuntos' que trobaràs al final del formulari. Només en el cas que presentis un text (sense projecte ni equip darrere), pots ometre del dossier, el pressupost econòmic. Sí que hauràs de presentar, com a mínim el teu currículum, al dossier.

* És obligatori que ens envieu el punt 1 i el punt 2 en el suposat que es presenti un projecte tancat.

Si teniu part de l’equip tancat, no és cap problema, tampoc ho és el fet que sigueu una companyia, sempre que la proposta sigui inèdita.

Per a més informació:   projectes@teatresdeproximitat.cat

 

El Maldà
Teatre Akadèmia
Atrium Teatre
La Badabadoc
La Fénix
l’Antic Teatre
El Tantarantana
La Gleva
Sala Flyhard
Sala Versus Glòries

DOSSIER INFORMATIU