placeholder

De Grec a Grec

Coproduccions del festival Grec que ompliran els teatres de Barcelona  durant la temporada 20-21. No t'ho perdis!

Espectacles que podràs veure als teatres de proximitat.

WINNIPEG  -   TEATRE AKADÈMIA - del 23/09 al 18/10

COMPRAR 

Aquesta obra, que és un cant a l’esperança i una crida contra l’oblit, recorda el moment en què el poeta Pablo Neruda i el ministre d’Exteriors del Govern xilè, Abraham Ortega, van obrir les portes del país a més de 2.000 republicans espanyols exiliats.
Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona, La Jarra    Azul i Puça Espectacles.

 

UNA GALÁXIA DE LUCIERNAGAS 
EL MALDÀ -
del  04/11 al 28/11

COMPRAR

L’experiència violenta que va viure l’autora i directora durant una estada a Llatinoamèrica pren la forma d’un monòleg dedicat a tothom que viu en aquelles zones del món on no arriba la justícia, on una mort val tan poc com una vida. 
Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona, El Maldà, FiraTàrrega, Teatre Principal de Palma i Teatre Principal de Maó. 

 

TRÁNSITOS - TEATRE LA GLEVA - del 20/11 al 06/12

COMPRAR  

Com es viu una identitat trans a Barcelona, Buenos Aires i Montevideo? Aquest muntatge teatral explora les relacions entre aquestes realitats i les identitats normatives mentre teixeix una xarxa de complicitats a banda i banda de l'Atlàntic.
Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona, el Teatre La Gleva - Amici Miei Produccions, Espacio Callejón (Argentina) i La Contracultural (Uruguai).

 

EL APELLIDO COMIENZA CONMIGO 
LABADABADOC - del 6 al 24/05/21
Una història personal viscuda per la mateixa autora i protagonista ens il·lustra sobre un aspecte de la realitat peruana en què legalitat i il·legalitat, justícia i injustícia són molt més a prop del que ens podríem pensar.
El apellido comienza conmigo, coneixerem l’experiència de Chaska Mori que, després de viure una situació molt comuna al Perú, l’ha portada al teatre amb la col·laboració de Luisa Pardo i Gabino Rodríguez, integrants de Lagartijas Tiradas al Sol, un dels col·lectius escènics més innovadors del teatre mexicà actual.

 

FUERA DEL JUEGO 
SALA VERSUS GLÒRIES - del 28 al 30/05 del 2021

Por i creació. Un artista visual i un dramaturg d’origen cubà fan reviure, amb tècniques de teatre documental, un cas, encara no esclarit del tot, que va marcar un abans i un després en la relació entre art i poder en aquesta illa del Carib.
L’any 1968, l’escriptor cubà Heberto Padilla va guanyar el Premi Nacional de Poesia que concedia la Unión de Escritores y Artistas de Cuba amb el poemari Fuera del juego, que precisament dona nom a aquest muntatge teatral. Poc després de rebre aquest premi, Padilla, fervent revolucionari va ser acusat de contrarevolucionari per les autoritats, sotmès a censura, perseguit i empresonat.

 

L'HABITACIÓ BLANCA - SALA FLYHARD - Juny 21
Drama, humor i tendresa es combinen en el text del reconegut dramaturg català, que ens parla sobre la infantesa a partir d’una trobada aparentment casual. Dirigeix la funció un dels fundadors del Teatro Timbre 4 de Buenos Aires, Lautaro Perotti.
L’habitació blanca és el nou text de Josep Maria Miró, autor d’obres com Temps salvatge (premi Max 2019 a la millor autoria teatral), CúbitNerium ParkFumEl principi d’Arquimedes o Gang Bang, o de dramatúrgies i adaptacions com L’amic retrobat i Neus Català, un cel de plom