placeholder

Grec de Proximitat

Els teatres de proximitat presenten una plataforma virtual conjunta per recollir totes les activitats programades que formaran part del Festival Grec 2020

Les diferents sales de proximitat de la ciutat que han hagut de suspendre espectacles programats a l'edició d'enguany del Festival Grec, impulsen un projecte virtual conjunt que els permetrà mantenir la participació al Festival amb propostes vinculades a l'Amèrica Llatina.

Una plataforma en línia on cadascuna de les sales involucrades anirà generant continguts i activitats durant el mes de juliol dins la programació del Grec.

El públic viatjarà a Argentina, Brasil, Colòmbia, Cuba, Mèxic, Perú i Uruguai per trobar-se amb dramaturgs i dramaturgues, directors i directores, companyies, actors i actrius que formen part dels espectacles que conformen la programació del festival i que es posposen a la temporada 20/21 dins el que s'ha anomenat "De Grec a Grec".

Tothom que estigui interessat, prèvia inscripció a cadascuna de les activitats, podrà participar en les xerrades sobre la situació de les arts escèniques a l’Amèrica Llatina, conèixer com es gestionen les sales al continent sud-americà, o quina repercussió té el teatre dins la societat cubana, gaudir de lectures en streaming, tallers i seminaris o veure material documental i audiovisual de les obres a través de Youtube o Vimeo. En resum, més de 15 activitats per gaudir del Festival Grec des de casa!

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR