placeholder

Presentació Temporada Sala Flyhard

10/09/2020

CELEBREM 10 ANYS! 

Ni en la distopia més esbojarrada (com a nosaltres ens agrada) ens haguéssim imaginat que celebraríem els 10 anys de la Sala Flyhard en aquestes condicions.
Comencem la temporada dels 10 anys.

El 17 de setembre començarem con vam acabar; amb la represa de les funcions de la comèdia negra Instruccions per enterrar un pare, de Carmen Marfà i Yago Alonso. Una crítica amb molt d'humor i tendresa al cost de morir-se i les dificultats que moltes famílies es troben per poder pagar un enterrament digne.

Seguirem amb la reposició del que va ser l'èxit de la temporada anterior, Lo nuestro, de la jove dramaturga Eu Manzanares. Una comèdia que és a la vegada un homenatge i una reivindicació de la realitat que es viu als marges de les grans ciutats. Una obra sobre la gent humil i lluitadora que tira endavant, plena de somnis i sense victimisme i amb tota dignitat.

Al febrer arribarà el monòleg ESTIgMES, de la Concha Milla, una producció convidada que ja va fer temporada a La Gleva i que posa sobre la taula un gran tema tabú de la societat: les dones que no poden tenir fills perquè el cos no els respon.

A la primavera estrenarem una nova producció, que serà la guanyadora de la convocatòria de textos que vam engegar i que anunciarem més endavant i, finalment a l'estiu, estrenarem L'habitació blanca, de Josep Maria Miró. L'obra que havíem d'estrenar dins el Grec Festival del 2020 i que veurà la llum el juny de l'any 2021 dins el programa De Grec a Grec.

Esperem que la desena temporada de la Sala Flyhard us entusiasmi tant com a nosaltres. Us esperem al teatre!

NOVETATS

Seguint les recomanacions sanitàries de la Generalitat, reobrim el teatre després de prendre les mesures necessàries per garantir-ne la seguretat. Per aquesta raó, engegarem amb dues dues novetats principals.

Per una banda, el preu de les entrades passa a ser temporalment de 20 €, ja que l'aforament de la sala queda reduït a un 50%, és a dir, a 22 butaques. Mentre durin aquestes restriccions, el preu de les entrades es veurà incrementat per intentar mantenir la recaptació necessària per fer viable la nostra activitat. Tan bon punt puguem tornar a l’activitat normal, aquest import disminuirà.

Per l'altra, modifiquem els horaris habituals per garantir la correcta desinfecció de la sala abans i després de les representacions. Totes les funcions s'avancen mitja hora i i els dissabtes només hi haurà funció de nit.

Notícies