placeholder

Presentació temporada Sala Fènix

11/09/2020

Aquesta és la 8a temporada de la Sala Fènix, que manté les seves cinc línies de programació basades en Feminismes, Antiracisme, Crítica Social, Identitat i Memòria Històrica. Aquestes línies de programació s'entrellacen, proposant un viatge teatral ple de punts en comú, connectant diversos espectacles a través dels seus continguts i conceptes i fent de la programació general una urbs per on viatjar i detenir-se. Reprenem el sentit del viatge iniciat en la temporada anterior, concebent la programació com un tot indissoluble, un territori urbà i cosmopolita que afavoreix el desplaçament entre barris i districtes teatrals, unint la perifèria amb el centre, sense discriminació de cap classe.

Serà una temporada carregada d'univers femení, amb 12 espectacles en total, 6 d'ells escrits, protagonitzats i dirigits íntegrament per dones. La temporada compte a més amb 3 estrenes absolutes, la tercera edició del cicle DÓNA AMB VEU, la segona edició del cicle de MEMÒRIA HISTÒRICA compost per 3 espectacles, 2 produccions de la casa (de la temporada passada) i 3 reposicions d'èxits anteriors. És molt resaltable a més que l'actual temporada és pràcticament de CREACIÓ LOCAL, amb 11 espectacles creats i produïts a Barcelona. Enguany a més es manté el projecte social de teatre per a joves TEENFRIDAY, les activitats teatrals dedicades al nois i noies entre 14 i 18 anys.

La Sala Fènix torna a obrir les seves portes després de la declaració de l'estat d'Alarma del passat 14 de març i ho fa amb el compromís de protegir i col·laborar amb la seguretat de tots i cadascun dels presents en les seves instal·lacions, complint amb els protocols estipulats per PROCICAT i aplicat per totes les sales que pertanyen a ADETCA (associació d'empreses teatrals de Catalunya) sota el lema de ESPAI SEGUR i la ferma convicció que #laculturaéssegura. Cal destacar que la reobertura de la sala no sería possible sense les ajudes de l'Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. I com cada any, podeu comprar el carnet de Amics de la Fènix, que et permet viatjar i baixar-te en totes les parades per la meitat del preu habitual (carnet en venda a tan sols 8€ en la nostra web).

Després de la positiva experiència de Teatre en Streaming en directe al juny, la Sala Fènix decideix continuar apostant per un format no presencial en suport al format presencial. La majoria dels espectacles es presentaran en streaming durant un dia per cada temporada, tenint així l'oportunitat d'arribar a moltes més persones. La Sala Fènix continuarà investigant aquest nou llenguatge i les seves possibilitats.

Notícies