placeholder

ANGLE MORT

Una comèdia de Roc Esquius i Sergi Belbel

Finalitzat
DURADA:  100 min
Del 04.08.21 al 12.09.21

Espectacle en català

Un text de Roc Esquius i Sergi Belbel

Direcció: Lluís Elías

Repartiment: Berta Bahr, Ramon Godino, Alberto Lozano, Rafaela Rivas.

Ajudant de direcció: Marc Menéndez

Assistent de moviment: Pau Zurriaga

Disseny d´il·luminació: Daniel Gener

Disseny d'escenografia i vestuari: Apunta Teatre SCCL

Foto: Guillem Medina

Disseny Gràfic: Dani Ballesteros

Música original: Malacara Band

Producció executiva: APUNTA TEATRE SCCL

A causa de la nova crisi, el cap d’una petita start-up d’èxit es veu obligat a prescindir d’un dels seus treballadors. Per tal de fer aquest acomiadament de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Però el que havia de ser una simple gestió es complica de manera descontrolada i surrealista. Mentre l’Andreu mira de resoldre el problema al despatx, no veu que a la sala d’espera les coses semblen agafar un caire diferent, com si succeïssin a l’angle mort del retrovisor d’un vehicle que està a punt d’avançar i que pot acabar tenint una topada inesperada.

 

ANGLE MORT és la nova producció d'APUNTA TEATRE  amb la col·laboració de Roc Esquius i Sergi Belbel a la dramatúrgia i Lluís Elías a la direcció de l'espectacle.

 

Angle mort, és una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? I també: som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?

Dimecres
04
ago
Des de
14 €
Finalitzat
Dijous
05
ago
Des de
14 €
Finalitzat
Divendres
06
ago
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
07
ago
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
08
ago
Des de
14 €
Finalitzat