placeholder

MONEY

Comprar
Des de
8 €
DURADA:  60 minuts
Del 10.02.21 al 14.03.21

Escrit per Sergio López

Amb Albert Requena i Felipe Cabezas

Coach actoral: Jordi Pérez

Veu en off: Manel Bocero

Disseny il·luminació: Sala Fènix

Disseny gràfic: Isabella Pintani

Fotos: Josep Tobella

Producció: Sala Fènix

Assessoria i distribució: Gabriela Marsal

Albert Requena (1973) actor català especialista en teatre còmic i gestual, format a Barcelona i Itàlia en la Scuola Internazionale de Pàdua. Treballa al costat de Toni Albá amb «Els Bufons del Reyno» i «Audiència Real». També participa en «Els Lunnis» de TVE. Fundador de Xucrut Teatre i Trotam Teatre, actualment presenta en gira el seu monòleg «L’Assassí Imprevist», dirigit per Montse Bonet.

Felipe Cabezas (1979) especialista en commedia dell’arte i màscares, format a Xile, Barcelona i Itàlia. Dirigeix la Sala Fènix (Barcelona). Ha treballat amb Pep Tosar en «Somnis de Somnis» i Berty Tovías en «Inferno». Actor en «Esparvers» d’Antena 3. Actualment realitza gires internacionals amb els seus espectacles per destins tan diversos com Corea del Sud, Alemanya, Portugal, Itàlia, Anglaterra o Luxemburg.

MONEY, un espectacle trepidant i canalla d’aires tarantinescos que entrellaça diverses històries entorn dels diners i les seves misèries.

Traïció, ambició, bogeria i mort es barregen en un còctel de ritme cinematogràfic que recorda les gamberrades de Guy Ritchie, Tarantino o Scorsese, amb un tractament escènic dinàmic i plàstic que beu del teatre físic, la comèdia clàssica i el cinema d’acció.

2 actors a escena, 10 personatges, 1 feix de bitllets, 1 pistola, 1 mica de verí i 60 minuts de pur cardio.

Diumenge
07
mar
Des de
8 €
Dimecres
10
mar
Des de
8 €
Dijous
11
mar
Des de
8 €
Divendres
12
mar
Des de
8 €
Dissabte
13
mar
Des de
8 €
No hi ha elements