placeholder

Catalina

Iniciativa Sexual Femenina

Comprar
12 €
DURADA:  50 min
Del 06.05.21 al 15.05.21 | 20:00 h

Recorda que abans de venir a l'Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d'autoresponsabilitat.

Pots tramitar-lo al següent enllaç:

https://certificatdes.confinapp.cat/#/

 

Creació i interpretació: Iniciativa Sexual Femenina (Elisa Keisanen, Cristina Morales i Élise Moreau)

Disseny de llums: Marc Augustin-Viguier

Tècnic: Andrea Forlenza

Text: Cristina Morales i Iniciativa Sexual Femenina

Música: Red Aunts (Live in the UK); Siniestro Total (Al fondo a la derecha, Bestialismo Preescolar); La UVI (Ley y Orden); La Badana (Romance de la Gallarda, Verdigallo, Fandango do Ratinho, Vira de seis); Extremoduro (Extremaydura); Joose Keskitalo (Muuttopäivä) i Iniciativa Sexual Femenina (Catalina, Broken Nipples). 

Vestuari: Iniciativa Sexual Femenina

Arranjaments musicals: Élise Moreau i Elisa Keisanen

Coproducció: Antic Teatre, La Caldera de Les Corts i Festival Sâlmon 2019

Amb el suport de: Centre Social Autogestionat Can Vies, La Poderosa, Konvent Zero i Graner

Agraïments: Maider Lasa Santamaría, Laura Rubiot, Belén Agurto, Valentina Forconi i Alexa Moya Panksep

https://www.iniciativasexualfemenina.es/

 

 

Catalina no se’n va de festa: és una festa en si mateixa. Abans de sortir s’emprova les seves quatre mitges trencades a veure quines li queden millor i al matí es descobreix el pòmul morat, els repunts a dentades, el cruiximent als bessons, l’afonia. Catalina es rebenta i aconsegueix, a força de petons ben i mal donats, que les altres rebentin. Enfront del “Madame Bovary sóc jo”, que no vol ni en pintura, Catalina declara “La rumba sóc jo”, com Andrés Caicedo a la seva novel·la ¡Que viva la música!, el qual ens va ensenyar a xuclar-nos el cabell així com Lectura fácil de la nostra companya Cristina Morales (Premi Herralde 2018) ens va ensenyar a clavar-nos el cantell de la taula. Catalina peca de dansa i de literatura, però expia la seva cultura amb poca vergonya. 

El col·lectiu Iniciativa Sexual Femenina neix el 2017 al centre social autogestionat Can Vies, a Barcelona, amb el desig d’aproximar-se a la dansa contemporània des d’una perspectiva feminista, llibertària i antiacademicista. Està integrat per Élise Moreau (França, 1992), Elisa Keisanen (Finlàndia, 1988) i Cristina Morales (Espanya, 1985).

 

Dissabte
15
mai
>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle. PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.
Des de
12 €