placeholder

Bitácora de Ida y Vuelta

Ràdio Teatre

Finalitzat
DURADA:  44 min
Dilluns 13 de juliol | 21:00 h

Aquí podeu escoltar el podcast de Bitácora de Ida y Vuelta:

Una mirada cabaretera i musical a la vida de Miguel de Molina, cantant malagueny exiliat a Argentina des de 1941. Bitácora de Ida y Vuelta parla també de relació entre les dues ribes de l'Atlàntic, convertida en ràdio i dividida en podcasts.

Humor, música, cafè-teatre i molts ritmes i personatges que han creuat l'oceà en una o altra direcció.

¿Us agrada la ràdio? Doncs segur que us fascinarà aquesta experiència, en la qual un muntatge de teatre musical sobre la vida de Miguel de Molina, que s'hauria d'haver representat com a part de la programació del Grec 2020 Festival de Barcelona, es transforma en una versió de radioteatre a través d'una sèrie d'arxius de veu o podcasts. L'esperit de el cafè teatre més underground sobrevola un muntatge que ens parla de Miguel de Molina i els seus contemporanis, donant veu també a personatges com Pablo Neruda, Eva Perón, Margarida Xirgu, entre d'altres. Totes i tots van creuar l'oceà Atlàntic i es van deixar impregnar per l'experiència i l'art del Vell i el Nou Continent. Van creuar un pont transoceànic invisible que existeix des de fa segles i que segueix en peu. Si voleu escoltar com sonen els textos i les cançons que formen part d'aquest muntatge imaginat per Felipe Cabezas i Pere Cabaret, no us perdeu els podcasts.

Aquest podcast de radio forma part de la proposta en línia de Grec Festival de Barcelona Grec de proximitat, dedicada a generar contingut virtual a partir de les produccions que haurien hagut de veure aquest estiu a les sales de petit format de la ciutat. La crisi de la covid-19 ha obligat a suspendre les representacions físiques, sempre muntatges relacionats amb Amèrica Llatina, però el festival proposa ara un seguit d'accions virtuals que inclouen representacions, xerrades i altres propostes.

Direcció, dramatúrgia i selecció de textos: Felipe Cabezas
Direcció i composició musical: Pere Cabaret
Interpretació: Alba Valldaura, Elena Visus, Aleyda Puerto, Eduard Núñez, Felipe Cabezas
Interpretació musical: Eduard Núñez, Aleyda Puerto
Arranjaments musicals i piano en directe: Eduard Núñez
Registre sonor, efectes i mescla: Verónica Gonzalo
Assessorament literari: Xavier Quero
Disseny gràfic: Isabella Pintani
Fotografia: Josep Tobella, Genia Badano
Producció i comunicació: Isabella Pintani, Gabriela Marsal (Suika)

Producció executiva: Gabriela Marsal (Suika)
Alumnes en practiques: Cristina Rivadeneira i Enya Báez (UIC)
Coordinació Tècnic: Manel Bocero

Una producció de Sala Fènix Produccions i Suika.

Amb la col·laboració del Grec 2020 Festival de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, Ajuntament de Barcelona, Casa Amèrica Catalunya, Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Fundació Catalunya Cultura.

Dilluns
13
jul
Activitat online a la web: https://www.salafenix.com/grec-2020/
Gratuït
Finalitzat