placeholder

Sería una pena que se marchitaran las plantas

d' Ivor Martinic. 1a versió del 8 al 14 d'abril

Comprar
DURADA:  60 min
Del 08.04.21 al 02.05.21 | 20:00 h

Dramaturgia i direcció: Ivor Martinic

Traducció: Nikolina Zidek

Actuen: 

Júlia Ferré i Victorio D’Alessandro 

(8.4.21 – 18.4.21)

Núria Adrián Campbell i Guillermo Miranda

(22.4.21 – 2.5.21)

– Amb la presència de l'autor de l'obra –

Producció: T25 i La Badabadoc

Origen: Croacia – Barcelona

Idioma: Castellano

Gènere: Drama

Aquest espectacle és una estrena absoluta en col·laboració amb la sala, que es podrà gaudir desde el proper 8 d’abril i fins el 2 de maig (de dijous a diumenge, 20h)

El reconegut dramaturg croat Ivor Martinic (Mi hijo solo camina un poco más lento) ens proposa amb Sería una pena que se marchitaran las plantas un muntatge singular que parla sobre la fi d’una relació amorosa, dels records, la comunicació...

El muntatge tindrà dues versions consecutives del mateix text, amb la particularitat de comptar amb dues parelles d’actors protagonistes diferents, que adapten la proposta a partir de les seves vivències personals, i també compta amb la participació interactiva en directe del seu autor del 8 al 14 d’abril la parella d’actors serà la formada per Júlia Ferré i Victorio d’Alessandro (un actor de renom a l’Argentina), i del 22 d’abril al 2 de maig serà el torn de Núria Adrián Campbell i Guillermo Miranda.

La Badabadoc estrena aquest proper mes d’abril un muntatge molt singular: el drama Sería una pena que se marchitaran las plantas, una obra d’orígen croato-barceloní que aborda el tema de la separació d’una relació sentimental, els records, la comunicació... amb una proposta de posada en escena tan atípic com suggerent.

Sería una pena que se marchitaran las plantas ens parla sobre la ruptura d’una relació amorosa. Una proposta íntima, on la separació de la parella es desencadena quan un dels personatges oblida un data molt important. El text reflexiona sobre els intents d’expressar-nos i crear una narrativa que ens ajudi a poder assumir els trasbalsos de la vida. Així, tots dos membres de la ja ex-parella miraran d’explicar-nos la seva història en comú a través dels records.

Escrita i dirigida pel dramaturg croat Ivor Martinic, reconegut creador a nivell internacional, autor de Mi hijo solo camina un poco más lento, centrada en la relació en la relació entre una mare i un fill que ens parla de relacions a partir de la enfermetat i la diferència, ara canvia de registre amb Sería una pena... un muntatge molt singular que ens proposa unes particularitats ben distintives. Per un costat, la estructura de l’obra és oberta, amb dues versions i amb intèrprets diferents. Cada versió té els seus propis intèrprets, que alhora empren en escena els seus propis noms, edat i biografia, fent que cada versió sigui totalment diferent. I això passa amb cada muntatge de l’obra... és a dir, ara que es representa a La Badabadoc, l’obra ens parlarà de la vida a Barcelona i a Catalunya a través de les experiències i vivències dels propis actors. Un altre tret especial de l’obra és la participació activa del seu director, que interactua en temps real durant la funció, tant amb els actors com amb el públic, a fi d’aconseguir la millor versió de l’espectacle.

Per les funcions a La Badabadoc, que tindran lloc del 8 d’abril al 2 de maig, es podran gaudir de les dues versions de manera consecutiva: del 8 al 14 d’abril la parella d’actors serà la formada per Júlia Ferré i Victorio d’Alessandro (un actor de renom a l’Argentina), i del 22 d’abril al 2 de maig será el torn de Núria Adrián Campbell i Guillermo Miranda.

El muntatge té recorregut internacional, doncs ja s’ha presentat a Croàcia i tindrà estrena a l’Argentina.

Dijous
22
abr
Divendres
23
abr
Dissabte
24
abr
Diumenge
25
abr
Dijous
29
abr
No hi ha elements