placeholder

BUTTERFLIES

Josep Galindo - Mostra d'Intèrprets Emergents

Comprar
Des de
7 €
DURADA:  90'
Del 13.05.21 al 16.05.21

Espectacle en català.

L’obsessió per la perfecció estètica ens allunya del jo autèntic, de l’ànima, i de la veritat. I ens adorm en un profund malson surrealista: la vida diària amb els seus conflictes banals i les nostres ridícules aspiracions. La vida és un espectacle increïble.
Per això BUTTERFLIES és una comèdia dramàtica, que ens obre la finestra a l’espectacle de la vida quotidiana d’uns personatges tan fràgils com vulgars, empesos per un destí incert que els apropa d’una manera inexplicablement magnètica.  
En definitiva, desfilem per l’existència amb por, així com desfilem per l’escenari, o per la passarel·la. Per tant, la nostra passarel·la esdevé un espai amb connotacions més existencials i metafísiques del que es podria imaginar a priori. No fem desfilar la moda, fem desfilar la intimitat dels onze protagonistes d’aquesta enigmàtica història.

Dramatúrgia i direcció: Josep Galindo
Intèrprets i procés de creació: Alba Iturrioz, Christian Paretas, Ingrid Machuca, Judit Ampudia, Laura Salvador, Marina Casteràs, Marta Mateo Arenas, Ona Cuscó, Sergio Navarro, Pau Povill i Valentina Scapusio
Espai sonor i DJ: Sergio Navarro
Ajudants de direcció: Imai Adalid, Laura Giberga, Yaiza Peña, Mario Rebugent
Selecció Musical: Sergio Navarro, Valentina Scapusio, Marina Casteràs, Íngrid Machuca, Christian Paretas
Il·luminació: Anna Espunya
Coreografia: Aina Torné
Assessorament vestuari: Eli Siles

Una producció d’Eòlia i+D
Espectacle de la Mostra d’Intèrprets Emergents 2021

Dissabte
15
mai
Des de
7 €
 
Des de
7 €
Diumenge
16
mai
Des de
7 €