placeholder

YO SÉ PERDER

Compañía La Soledad

Comprar
8 €
DURADA:  75 min
Del 14.09.21 al 21.12.21 | 20:00 h

multidisciplinari

Idea i realització: MARC CAELLAS I ESTEBAN FEUNE DE COLOMBI

Col·laboradors fixos: Corinne Spitalier, Miriam Reyes i Conrado Parodi

Amb diferents convidats a cada sessió.

https://marccaellas.net/

http://www.tatucho.com/

Sessió 14 de setembre // Convidats confirmats

Félix Denuit, filòsof i performer, sobre el rebuig vs el fracàs
Caterina Almirall, Antònia del Río i Miquel García, amb el seu projecte Los rechazados
Montse Guillen, sobre el rebuig a la cuina d’insectes

Un artista ha de saber fer PDFs? Què és una plica? A quina convocatòria es presenta el jurat de la convocatòria? Quantes sinopsis s’escriuen per projecte? Com es supera l’enèsim rebuig? Més barat que una sessió de psicoanàlisi i que una ampolla de Jameson, Yo sé perder és un festival de propostes artístiques rebutjades. Inspirats en la biblioteca que l’escriptor Richard Brautigan –protagonista del nostre flyer– va idear per albergar manuscrits descartats, creem aquest cicle en el que serem els amfitrions de diversos convidats que presentaran una creació que hagi obtingut com a resultat dues lletres que juntes configurin la contundent paraula “no”. Vénen per nosaltres!

Esteban Feune de Colombi va néixer a Buenos Aires el 1980. Ha viscut a París, Barcelona i Ginebra i treballa a diferents parts del món. És poeta, director d’escena i performer.

Marc Caellas va néixer a Barcelona el 1974. Ha viscut a Londres, São Paulo, Miami, Caracas, Bogotá i Buenos Aires. És escriptor, director d’escena i comissari de projectes culturals que hibriden literatura, teatre i art contemporani.

Junts crearen a Bogotá, el 2011, la Compañía La Soledad, enfocada a propostes escèniques itinerants, performances i site specific, com El paseo de Robert WalserJuego de cartas i Bolaño, vuelve a casa.

Junts acumulen uns quants rebuigs.

______________
Col·laboradors fixos:

Corinne Spitalier és una artista multidisciplinar mexicana resident a Barcelona que duu a terme una pràctica híbrida que va del collage i dibuix, al cant, la dansa i la performance.

Miriam Reyes és poeta i videocreadora. Ha publicat sis volums de poesia. Des de l’any 2001 experimenta amb l’escriptura audiovisual i el recital multimèdia. El 2011 va començar el projecte d’e-poetry Prensado en frío.

Conrado Parodi és un argentí afincat a Catalunya. Poeta de la llum i lector amb criteri.

Dimarts
21
des
>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle. PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.
Des de
8 €