placeholder

The Antic Horror Picture Show

XII FESTIVAL DE CURTMETRATGES FANTÀSTICS I DE TERROR

Gratuït
DURADA:  180 min
Diumenge 31 d'octubre | 18:00 h

Festival/ Concurs/ Cinema

Organitza: ANTIC TEATRE

Coordina: GUILLEM PUIG

Dotzena edició del Festival de Curtmetratges Fantàstics i de Terror, Antic Horror Picture Show, organitzat per l’Antic Teatre, on es projectaran els curtmetratges seleccionats i s’anunciaran els guanyadors. S’atorgaran dos premis: El “Premi del Jurat”, dotat amb l’estatueta dorada de la nena de l’Antic i 500€ i el “Premi del Públic”, dotat amb l’estatueta platejada de la nena de l’Antic i 300€.

Bases del concurs 2021:

Data límit enviament curtmetratges:25 de setembre

JURAT

VALÈRIA SOROLLA (Barcelona, 1997)
Actriu i cantant

Després de ser la imatge de l’Antic Horror Picture Show durant dotze anys, ara combina la seva feina d’actriu amb el seu creixent interès per la creació escènica i sonora. Ha codirigit una peça del col·lectiu Matriu.id, protagonitzat “Karaoke Elusia” d’Oriol Puig a la Sala Beckett, és l’Alba a la sèrie “Moebius” d’Eduard Cortès i ha finalitzat recentment el rodatge del seu primer paper protagonista per a la sèrie de gènere fantàstic “Mòpies”.

MARC MARTÍNEZ JORDÁN (Calella, 1989)
Director i guionista

Es va graduar en l’especialitat de direcció a l’ESCAC. Els seus tres primers curtmetratges, “Timothy“, “Caradecaballo” i “Tu último día en la Tierra” (guanyadors del Premi del Públic en diferents edicions de l’Antic Horror Picture Show), han aconseguit més de 500 seleccions a festivals de tot el món i més de 200 premis a festivals com Sitges Film Festival, Festival Fantasia, Milano Film Festival o AFI Fest.

També ha dirigit el llargmetratge “Framed”, que després d’un extens circuit a festivals de cinema fantàstic i terror, s’ha estrenat a països com Japó, Alemanya, Colombia i Estats Units de la mà d’Strand Releasing.

Actualment ha codirigit “Solución para la tristeza”, un curtmetratge que tindrà la seva estrena mundial al prestigiós Fantastic Fest d’Austin, Texas.

IVÁN LEDESMA (Barcelona, 1977)
Escriptor i guionista

Amb més de vint anys dedicant-se a la feina creativa per a tot tipus de mitjans, és responsable del guió de la novel·la gràfica “La vampira de Barcelona”, l’obra “Negorith” (llibre de terror amb el que va guanyar el Premi Joaquim Ruyra) i la novel·la “184”, publicada amb Dolmen Editorial. També les sagues infantils “Diario de Dan” o “Dragonxs” amb Ediciones Destino | Planeta de Libros.

A més, desenvolupa projectes audiovisuals per a productores i televisions, i ha impartit cursos i tallers de guió i d’anàlisi de guió, a més de ser el responsable del guió d’ “Xtremo”, pel·lícula espanyola d’acció de recent estrena a Netflix.

Ledesma ha compost també la banda sonora per a diverses sèries de TV, ha editat una dotzena de discs amb diversos grups i ha creat una editorial de jocs de rol de temàtica apocalíptica.

Diumenge
31
oct
Gratuït