placeholder

El Palmeral

D’Albert Tola

Comprar
22 €
DURADA:  A determinar
Del 02.02.22 al 27.02.22

Espectacle en castellà

A al-Àndalus del segle XI, un funcionari d'una petita cort, l'historiador i poeta Abu Hassan, s'enamora d'un soldat, anomenat Tahir i, com a conseqüència d'aquesta passió, tots dos són degollats públicament en un palmerar. La peça discorre en els pocs minuts entre aquestes dues execucions. Un calidoscopi suggestiu de set veus que expliquen aquesta història per tal de reconciliar-se amb el dolor que ha provocat, i el fet de comprendre i de posar-hi llum. 
El text, de gran bellesa i poesia, és un cant a la llibertat i a la diversitat. Se situa en un moment històric que bascula entre l'obertura cultural i el totalitarisme. 
Albert Tola ja va demostrar el seu talent amb Sarab. La seva escriptura contemporània està carregada d'humanitat i poesia. El text s'escriu en el marc de el projecte Cicatrizar del Nuevo Teatro Fronterizo (NTF) de Madrid, centre d'investigació i creació de dramatúrgies contemporànies que dona suport també a la producció de l'espectacle. Cicatrizar és també un projecte en col·laboració amb Colòmbia. De fet, El Palmeral serà creat a Bogotà, en una producció del Teatro Mayor – Julio Mario Santo Domingo.

Autor: Albert Tola 
Direcció: Rodrigo García Olza
Repartiment: David Anguera, Anna Casas, Juanma Diez, Elena Fortuny, Rodrigo García Olza, Alicia González Laá, Andrés Herrera.
Espai, il·luminació i vestuari: Rodrigo García Olza
Ajudant de direcció: Carla Ufano  
Fotografia: Ivan Chamorro                                                                            
Producció executiva: Carla Ufano i Jordi Robles

Dimecres
02
feb
Des de
22 €
Dijous
03
feb
Des de
22 €
Divendres
04
feb
Des de
22 €
Dissabte
05
feb
Des de
22 €
Diumenge
06
feb
Des de
22 €