placeholder

Els nostres fills

De Lucy Kirkwood

Comprar
22 €
DURADA:  A determinar
Del 16.03.22 al 10.04.22

Espectacle en català

Els nostres fills qüestiona a cadascun dels espectadors sobre la seva petita o gran responsabilitat personal pel futur del món, pel llegat a generacions futures, que també es veuran afectades pels nostres petits gestos quotidians.
 

Una parella de físics nuclears ja jubilats, després de la catàstrofe ocasionada per un terratrèmol a la central nuclear on treballaven, abandonen la seva casa per refugiar-se en una petita cabana situada a 15 o 20 quilòmetres de la zona prohibida. El seu nou dia a dia es veurà alterat per l'arribada d'una antiga companya de treball. Els nostres fills, inspirada en la catàstrofe de Fukushima de 2011, es va estrenar el 2016 al Royal Court de Londres i el 2019 al Teatre Kamikaze de Madrid. Lucy Kirkwook, de 36 anys, considerada ja una veu de la dramatúrgia contemporània britànica, ens ofereix un text amb grans temes des del prisma de la quotidianitat dels personatges. Com afrontem una catàstrofe, quins llegats deixem als nostres fills, quin futur els espera, quines responsabilitats estem disposats a assumir? 
L'escriptura de Lucy Kirkwood és viva, actual i reflecteix amb intel·ligència i talent els debats de l'ésser i de la societat.

Autora: Lucy Kirkwood 
Traducció: Marta Gil i Isabelle Bres
Direcció: Marta Gil
Repartiment: Isabelle Bres, Albert Pérez, Maria Pau Pigem
Espai escènic: Anna Tantull
Vestuari: Mª del Mar Grañena
Audiovisual: Albert Serradó
Espai sonor: Nacho López
Il·luminació: Lluís Serra
Fotografies: Cristina Raso
Producció executiva: Oscar García Recuenco

Una coproducció de Puça Espectacles i el Teatre Akadèmia.

Dimecres
16
mar
Des de
22 €
Dijous
17
mar
Des de
22 €
Divendres
18
mar
Des de
22 €
Dissabte
19
mar
Des de
22 €
Diumenge
20
mar
Des de
22 €