placeholder

Eduard II

De Christopher Marlowe

Comprar
DURADA:  A determinar
Del 18.05.22 al 05.06.22

Espectacle en català

Eduard II és una de les obres teatrals destacades de Christopher Marlowe, dramaturg britànic del segle XVI, considerat habitualment com el gran predecessor de Shakespeare.

És també una peça polèmica perquè desenvolupa la història d’amor entre el rei Eduard II d’Anglaterra i el seu amant, el jove Piers Gaveston, i les intrigues que suscita aquesta unió dins de la cort.

És una història d’ambició, passió i violència. El Rei Eduard II, casat amb la Reina Isabel, professa un amor profund i inefable vers Pierce Gaveston, un jove d’origen humil. Eduard decideix convidar Gaveston a palau compartint amb ell totes les seves riqueses, omplint-lo de títols nobiliaris, i abandonant-se completament els dos davant d’un amor pur alhora que desaprovat. Els pares fàctics del regne, representats pel noble Mortimer i el Bisbe de Canterbury, incapaços de comprendre com un plebeu ha aconseguit tenir accés al poder, conspiraran la caiguda del Rei Eduard II amb la complicitat de la despitada Reina Isabel i dels nobles de la cort. Tot aquest reguitzell d’esdeveniments arribarà a un punt de no retorn quan s’obligui el Kent, el germà del rei, a decantar-se entre els dos bàndols i quan es descobreixi la relació amorosa entre Mortimer i Isabel.

Adaptació: Moreno Bernardi + E2|pjct.-Lo Spazio
Autor: Christopher Marlowe
Dramatúrgia i direcció: Moreno Bernardi
Traducció: Sadurní Vergés
Repartiment: David Menéndez, Albert Díaz, Mònica Hernández, Òscar Castellví, Albert Muntané, Joan Llobera, Roger Sahuquillo
Multimèdia: Martín Elena
Il·luminació: Lluís Serra
Escultura: Manel Rovira
Música original: Roger Pi
Espai sonor: Ricardo González Yanel
Vestuari: Josep Abril
Disseny de cap: Alexis Ferrer
Ajudant de direcció: Rubén Homar
Ajudant de producció: Nil Mas
Ajudant de direcció en pràctiques: Camille Rasera
Assistent de direcció en pràctiques: Pol Salvatella
Vídeos promocionals: Bori Mo
Fotografia: Sudeep Dwivedi
Projecte: Lo Spazio + Moreno Ensemble Project

Dimecres
18
mai
Dijous
19
mai
Divendres
20
mai
Dissabte
21
mai
Diumenge
22
mai