placeholder

Col·loqui sobre 'La noche sin tiempo'

Tantarantana i la Maldita Vanidad de Bogotà

DURADA:  60
Dimecres 08 de juliol | 20:00 h

ACTIVITAT PARAL·LELA | GRATUÏT
Col·loqui vía zoom sobre l'espectacle 'La noche sin tiempo'.
L’aforament és limitat i cal fer la reserva de places enviant un correu a teatre@tantarantana.com

La noche sin tiempo
La noche sin tiempo

Col·loqui (via Zoom) sobre l’espectacle ‘La noche sin tiempo’ que presentem enguany dins del Festival Grec de Barcelona. En aquest col·loqui hi participaran les 10 dramaturgues de Barcelona i Bogotà que han escrit l’espectacle i parlarem també amb la resta de l’equip artístic sobre l’experiència d’escriure en col·lectiu i sobre el mètode dramatúrgic cleptòman des del qual han treballat i que ha coordinat el també dramaturg Albert Tola. Un col·loqui molt especial amb moltes veus i punts de vista diversos.

L’activitat serà el 8 de juliol a les 20h a través de plataforma virtual Zoom.
L’aforament és limitat i cal fer la reserva de places enviant un correu a teatre@tantarantana.com

Amb la participació de: Tánia Cárdenas, Saeed Pezeshki, Johan Velandia, César Álvarez i Jefferson Palacios (dramaturgues colombianes), Salvador S. Sánchez, Denise Duncan, Eric Balbàs, Laia Alsina i Laura Mihon (dramaturgues de companyies residents actualment o en el passat del Tantarantana), Albert Tola (coordinador dramatúrgic) i Julio Álvarez ( coordinador del projecte).

L’espectacle àudio-teatral en ruta LA NOCHE SIN TIEMPO es podrà veure del 15 al 26 de juliol tot fent una ruta pel barri del Raval. ‘La noche sin tiempo’ és una obra de teatre escrita entre cinc autors catalans i cinc autors colombians i ambientada a Bogotà. El públic del Festival Grec veurà una versió adaptada, respecte la versió original, que canvia de format i de ciutat i es transforma en una ruta acústica pel barri del Raval. Tota una experiència de creació escènica… en moviment!

+INFO de l'espectacle 'LA NOCHE SIN TIEMPO'

Dimecres
08
jul

Activitats relacionades

La noche sin tiempo
Espectacle d'àudio-teatre en ruta
Del 15.07.20 al 26.07.20
Teatre Tantarantana
Teatre
Mostra de les obres de videoart del taller d'escriptura contaminant i col·loqui amb el públic
Activitat paral·lela a l'espectacle 'La noche sin tiempo'
20.07.20 | 20:00 h
Teatre Tantarantana
Videoart
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR