placeholder

No em diguis reina

D’Emili Corral

Comprar
22 €
DURADA:  A determinar
Del 29.10.21 al 07.11.21

Espectacle en català

No em diguis reina és una road movie teatral que narra el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina, pels indrets més foscos i marginals del seu reialme: un país distòpic habitat per personatges estrafolaris, egoistes i miserables. Una comèdia negra que ens presenta un sistema esgotat i decadent i ens pregunta si, per canviar-ho, estem disposats a renunciar als nostres privilegis. 

No em diguis reina és el quart espectacle de Diversitat Teatral, on seguim apostant per la inclusió d’artistes amb diversitat funcional. Una peça on el treball d’artistes diversos no és una concessió, sinó una caracte-rística més i un valor afegit en la posada en escena.

Amb aquest espectacle hem volgut posar en relleu la contradicció que ens suposa escollir entre els privile-gis personals i les necessitats col·lectives. Presentem un reialme imaginari, amb un sistema de govern dominat per una burocràcia inflexible que, en lloc de facilitar l’accés als recursos als seus súbdits, esdevé un filtre que els allunya del poder establert i només permet passar als privilegiats i espavilats que coneixen el complex funcionament de la maquinària de l’Estat.

En aquest context es troba la protagonista, una princesa que rebutja el seu estatus, però davant la possibi-litat de perdre els seus privilegis haurà de respondre la mateixa pregunta que llancem al públic: estem disposats a perdre els nostres privilegis per millorar el conjunt de la societat?

Emili Corral

Autoria i dramatúrgia: Emili Corral  
Direcció: Emili Corral i Glòria José  
Repartiment: Judit Saula (actriu substituta Karla Ramos), Glòria José, Pep Muñoz, Míriam Aguilera i Marc Vidal  
Vestuari: Glòria José 
Sastreria: Max Montlleó i Ignasi Vila  
Il·luminació: Llorenç Parra  
Espai escènic: Miquel Ruiz i Glòria José  
Fotografia: Joan Gastó  
Vídeo: Esteban Crucci  
Proposta cartell: Albert Rodríguez  
Comunicació: Valeria Fernández

Divendres
29
oct
Des de
22 €
Dissabte
30
oct
Des de
22 €
Diumenge
31
oct
Des de
22 €
Dimecres
03
nov
Des de
22 €
Dijous
04
nov
Des de
22 €