placeholder

Faralaes

Daniel Rosado - Lamajara

Comprar
Des de 12 €
DURADA:  55 min
Del 11.03.22 al 13.03.22 | 20:00 h

nous llenguatges del cos

Idea original, coreografia i interpretació: Daniel Rosado

Direcció escènica: Daniel Rosado i Natalia Barraza

Dramaturgia: Natalia Barraza

Disseny d’il·luminació: Horne Hornemman

Música original: Alex Catona

Arranjaments musicals: Juan Rodriguez Berbín i Marcelo Lastra

Vestuari: Natalia Barraza

Vídeo: Tristán Pérez Martín

Fotografia: Jesús Robisco

Vídeo promo: Tristán Pérez Martín

Producció: Colectivo Lamajara

https://www.danielrosadoavila.com/

https://www.colectivolamajara.com/

Farah en àrab significa vestit i lebs, alegria. Farah-lebs és “vestit d’alegria”,quasi com “un animal flamenc vestit de flamenc”.Flamenc ve de l’àrab Morisc.Felah significa pagès, Menkud el marginat, l’exclòs,la persona despullada d’allò material i d’allò immaterial.Felah-Menkud és la persona que dóna origen a l’art del flamenc.

El Colectivo Lamajara Danza és una organització d’artistes que comparteixen una inquietud pròpia sobre el llenguatge del cos i les seves possibilitats d’expressió. Està format per coreògrafs, ballarins, gestors culturals i col·laboradors d’altres disciplines artístiques. 

El col·lectiu organitza el seu treball de forma cooperativa, fomentant el diàleg i el consens cap a una metodologia comú. L’objectiu principal del col·lectiu és el suport a la lliure expressió artística, ajudant a la producció d’una creació lliure i eclèctica. 

Les línies de treball del Colectivo Lamajara Danza son la investigació, distribució i formació. La investigació del cos en la seva diversitat de llenguatges, un cos comunicatiu que es desenvolupa des del joc. La distribució dels seus espectacles, la producció de futurs projectes i la formació a través de pràctiques per a tot tipus de públics.

Daniel Rosado
Neix a Huelva, és Grau Universitari en CC de l’Activitat Física i l’Esport, INEFC (Universitat de Barcelona) l’any 2013. S’ha format al Conservatorio Profesional de Danza Reina Sofía de Granada. Ha treballat a França amb la companyia Taille Unique (2006-2007), participant en projectes amb Claude Brumachon, Jean-Claude Gallotta i Bernardo Montet, entre altres. Ha sigut integrant de la companyia Trànsit Dansa (2008-2012) i ballarí de la PND (Producción Nacional de Danza).

Com a coreògraf ha creat els espectacles Reveillez vous…, El Buhonero, Al Voltant, Labranza, Ígnea (Premi Réplica 2020 al millor espectacle i a la millor il·luminació) i Faralaes (Premi a la millor interpretació a CINTA Cita de Innovadores Teatrales Andaluces 2020).

Beca d’investigació i creació en l’àmbit artístic, del pensament i nous sectors creatius i interdisciplinaris (OSIC, anys 2016, 2018, 2020).

Actualment treballa al Colectivo Lamajara en la direcció i gestió del projecte.

Divendres
11
mar
Venda entrades, pròximament
12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Des de
12 €
Dissabte
12
mar
Venda entrades, pròximament
12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Des de
12 €
Diumenge
13
mar
Venda entrades, pròximament
12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Des de
12 €