placeholder

Apologia i escarni de l'estupidesa humana

MARC TIMÓN

Finalitzat
DURADA:  80'
Del 27.12.21 al 02.01.22

Apologia i escarni de l’estupidesa humana és una obra de teatre musical sobre la moral, l’amor i un talp màgic que mossega els penis de les persones. Per tal de demostrar-li el seu amor incondicional, la Blanca viatjarà amb en Paco a Sierra Nevada per matar el talp que el va traumatitzar de petit, trenta anys després.La peça contraposa el surrealisme més delirant amb les situacions més banals de la vida quotidiana. Una crítica ferotge i una oda, al mateix temps, a la ridiculesa humana i a les seves petiteses, que en carn pròpia es converteixen en grans molins de vent que plantegen un camí ple d’arbres que no deixen veure el bosc. En una realitat en què els dos protagonistes estan mancats d’escrúpols, s’aborden de manera punyent, amb un tint de comèdia negra, temes com el cinisme, la hipocresia i les relacions de parella.

Música i text: Marc TimónIntèrprets: Clara Moraleda, Marc PujolInterpretació musical: Marc Timón (piano), Vassil Lambrinov (violí), Alba Haro (violoncel)Fotografia: David Ruano

Marc Timón (Castelló d’Empúries, 1980) és considerat un dels compositors més brillants, actius i premiats de la seva generació. Compositor, director d'orquestra i intèrpret de piano i tible, és un músic eclèctic que combina la composició de música per a cinema i televisió, musicals i documentals amb l’obra simfònica, de cambra i coral per a concert, la música pop i la cobla. Des del 2015, Timón està instal·lat a Los Angeles, i ha composat per a projectes tant del món del cinema ("Agent Carter", de Marvel, o "The Little Wizard") com de la música de concert.
Ha estat el compositor convidat del Palau de la Música per a la temporada 20/21, i la seva obra s’ha interpretat a països com França, Alemanya, Finlàndia, Cuba, Portugal, Espanya, Bulgària, Ucraïna, Estats Units o Anglaterra, i en festivals com el Grec, el Festival de Peralada, el Festival de Cap-Roig o al Festival Fuego del Caribe.

Dilluns
27
des
Des de
16 €
Finalitzat
Dimarts
28
des
Des de
16 €
Finalitzat
Dimecres
29
des
Des de
16 €
Finalitzat
Dijous
30
des
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
02
gen
Des de
16 €
Finalitzat