placeholder

Nu.A

Núria Andorrà

Comprar
12 €
DURADA:  45 min
Divendres 11 de febrer | 20:00 h

vídeo, electrónica, percussió, ESTRENA

Nu.A de Núria Andorra per a la padrina Carme

Composició i interpretació: NÚRIA ANDORRÀ 

Videortistes: RICARD VIVES (VÍDEO 1 I 2), JORDI PLANA (VÍDEO 3 I 4)

Enginyer de so: JOSEP MARIA COMAJUNCOSAS

http://nuriaandorra.com/

Núria Andorrà, després de rebre unes esquelles d’herència familiar i escoltant la seva necessitat artística, decideix iniciar el seu segon treball sola: Nu.A, un espectacle on es despulla dels seus instruments per anar a objectes de la quotidianitat amb l’objectiu d’apropar-se al seus orígens. Anar endins per poder transmetre fora. Del senzill per arribar al complex. De l’antic al modern.

Un treball d’escolta i de reflexió.

La percussionista surt sola a l’escenari. Un espectacle de percussió i vídeo on les imatges donen espai a l’escolta i suggereixen temàtiques d’abans que son actuals. Un tractament del so robust i senzill passat pel filtre de la electrònica i amb paisatges sonors preenregistrats i acústics que interaccionen amb les imatges a temps real.

Núria AndorràPercussionista contemporània, improvisadora i compositora. De formació clàssica i contemporània, però sempre bevent d’altres fonts d’inspiració. Núria proposa un univers on les imatges, el so i el cos s’uneixen per transmetre en igualtat les mateixes emocions i crear des de la interdisciplinarietat.

El seu espectacle interdisciplinari Constel·lacions ha rebut els premis: Premi Puig Porret del Mercat de Música Viva de Vic 2019, Premi especial Zirkólika 2020, Premio “Alícia” de l’Acadèmia de la Música Catalana. 

Ha tocat amb els músics Agustín Fernández, Fred Frith, Lê Quan Nihn, Joëlle Léandre, Zlatko Kaučič, Rafał Mazur, Mats Gustafsson, Pablo Ledesma, Nate Wooley, Ingar Zach, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Tom Chant, Yasmine Azaiez, Anne-Liis Poll, Nuno Rebelo o Christiane Bopp; i amb els ballarins Julyen Hamilton, Manel Salas, Constanza Brncic, Andrés Corchero o Iris Heitzinger. També ha treballat amb Carles Santos, Hèctor Parra, Matmos i en diferents espectacles interdisciplinaris.

És professora d’improvisacio a l’ESMUC – Escola Superior de Música de Catalunya i al conservatori de Reus, i imparteix workshops a diferents conservatoris superiors d’Europa. És directora artística de MontMusic Festival i del MontMusic Esemble.

Divendres
11
feb
>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle. Atesa la millora de la situació epidemiològica i assistencial actual de Catalunya, el PROCICAT ha aprovat rebaixar les mesures dirigides a reduir els contagis de COVID-19. Actualment l'aforament de les sales de teatre és del 70% fins a properes actualitzacions del PROCICAT. Recordem que es mantenen les mesures generals de prevenció. IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.
Des de
12 €