placeholder

Mirta en espera

d'Ángela Palacios

Finalitzat
DURADA:  75 min
Del 04.05.22 al 15.05.22

Escrita, dirigida i interpretada per Ángela Palacios

Ajutant Direcció: Jose Antonio Puchades i Carlos Martín-Peñasco

Fotografía: Carlos Montilla

Vídeo i disseny gràfic: Rubén Rocha

Disseny de Llum: Ana Ugarte

Disseny de maquillatge i perriqueria: Sergio Esche

Ángela Palacios interpreta Mirta en espera, un monòleg que beu de el clown i el gènere musical per fer una paròdia dels contes de fades en el que el príncep ve a salvar la princesa desvalguda. La protagonista vestida com a tal, repassa els clixés i trampes d'aquest tipus de relació única, respecte a la qual sembla que en aquesta societat no hi ha més alternativa de tenir. Condemnades a seguir la norma que ens portarà a un anhelat final feliç.

A través del seu relat va desmuntant també l'imposat somni de constant progrés i vida perfecta, amb el que inevitablement hem crescut a força de pel·lícules, sèries i cançons. Aquest somni que ens atrapa en futures altres vides. Mirta vol viure de la seva professió i la seva trobada amb el públic es converteix en un sàtira de món artístic on moltes vegades el que menys importa és l'art.

Així que Mirta és actriu, o al menys ho intenta. Al capvespre on es desenvolupa l'obra, ha quedat amb un representant que vol que formi part de la seva nova agència. I ella, que tant ha esperat una oportunitat així, està immensament feliç davant la cita. Però en el fons, no sap si espera l'èxit o l'amor, i les històries que va relatant sobre la professió es barregen amb el desamor i els malentesos.

Mirta viu la vida com si fos una pel·lícula ...

I sembla que el seu clímax està a punt de succeir

Dimecres
04
mai
Des de
8 €
Finalitzat
Dijous
05
mai
Des de
8 €
Finalitzat
Divendres
06
mai
Des de
8 €
Finalitzat
Dissabte
07
mai
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
08
mai
Des de
8 €
Finalitzat