placeholder

Lectures: Nous Horitzons

Cicle El Batec del Grec

Comprar
3 €
DURADA:  A determinar
Del 04.07.22 al 06.07.22 | 20:00 h

Lectures en català i castellà

El Teatre Akadèmia presenta tres lectures interpretades pels actors i actrius que formen part del projecte Nous horitzons. Un projecte de dramatúrgia contemporània concebut per la direcció del Teatre Akadèmia amb el propòsit de crear i formar un viver de joves intèrprets. (Més informació sobre el programa)

La Chispa (4 de juliol)
La Chispa
 és una aventura de superherois que transcorre en una petita botiga de còmics.
Una comèdia esbojarrada on uns joves emprenedors hauran de decidir si continuen amb la seva petita botiga de barri o es posen una capa i un antifaç i combaten les injustícies d’aquest món injust. La Chispa són corredisses, cops de puny, PIM! PAM!, amors impossibles, UIX! AI!, superherois de barri, malvats polítics de dretes, sexe, revoltes, GRRRRUM!! TIC-TAC!! BUUUUUM! Un còmic de superherois, vaja…

Esto no es un Banksy (5 de juliol)
L'aparició d'un petit grafiti en una paret d'una casa canvia completament la vida dels habitants, treballadors que l'habiten.

Axaxaxas Mlö (6 de juliol)
L’Alba i la Bruna s’estimen. Fins aquí, l’interès de la peça és escàs, així que el seu dramaturg ha decidit, d’una manera previsible però efectiva, fer que l’amor entre totes dues sigui un amor impossible. Perquè el dramaturg és el tercer personatge d’aquest triangle, un autor omnipresent que intervé, que construeix i destrueix, i que farà que ens plantegem si som realment lliures d’escollir.

Autors textos: Marc Angelet, Mikel Fernandino i Xavi Morató
Direcció: Iban Beltran i Ana Pérez García
Intèrprets: Lluís Català, Marc Tresserras, Maria Frias, Miguel Gómez, Míriam Lladó i Núria Orellana
Escenografia: Paula Bosch

Un projecte del Teatre Akadèmia arrel de la primera convocatòria de textos i projectes dels Teatres de Proximitat.

Dimecres
06
jul
Des de
3 €