placeholder

Lectures: Dopaland

Cicle El Batec del Grec

Comprar
3 €
DURADA:  A determinar
Dilluns 18 de juliol | 20:00 h

Dramaturgia: Eu Manzanares

Dirección: Sergi Pompermayer 

Interpretació: Felipe Cabezas i repartiment en curs

EL BATEC DEL GREC és un cicle que vol donar visibilitat a algunes de les propostes guanyadores de la convocatòria de textos i projectes On el teatre batega 2022-2024 i promoure el teatre català contemporani i les noves dramatúrgies. Un projecte en el marc del Grec Festival Barcelona.

Durant cinc setmanes, entre els mesos de juny i juliol, es podran veure en primícia 18 propostes inèdites que permetran a l’espectador conèixer de més a prop aquests espectacles que comencen a bategar i, alhora, acompanyar el procés creatiu de les companyies des del seu inici.El cicle es realitzarà als escenaris dels següents teatres de proximitat: Teatre Akadèmia, Antic Teatre, La Badabadoc, Sala Fènix, Sala Flyhard, El Maldà, El Tantarantana, Teatre Eòlia i Sala Versus Glòries.A més, els espectadors disposaran d’un carnet on acumularan Batecs amb cada lectura i espectacle del cicle al que assisteixin i, si n’aconsegueixen 9, obtindran un abonament d’On el teatre batega per a la temporada 2022-2023.  I podran gaudir, per tant, de descomptes i avantatges als teatres de proximitat.

DOPALAND. D’Eu Manzanares

Una dona amable intenta animar a un home. O almenys, això és el que sembla. L’home vesteix una estrafolària disfressa. Ha succeït una cosa greu. Molt greu. Tremend. Una cosa totalment inadmissible, en un lloc com aquest. En aquest lloc de fantasia, les famílies felices, durant un dia, oblideu les vostres penes, el vostre fàstic, la vostra ràbia, la vostra indignació i la vostra rebel·lia per un mòdic preu. O no tan mòdic. Depèn de la mena de passi adquirit. 

A partir de la premissa d’explicar una història al voltant del desig i la seva relació amb la societat de consum, i amb una gran dosi de sentit de l’humor, aquesta història ens situa en un parc temàtic, on dos empleats, una encarregada i un “home-mascota”, mostraran com abracen o qüestionen l’absurda i estranya lògica en la qual ens submergeix sovint aquest sistema capitalista i neoliberal i en el qual, sovint i gairebé sense adonar-nos, acceptem la nostra esclavitud amb goig, plaer i goig.

Dilluns
18
jul
Des de
3 €