placeholder

Batec (una triologia)

de Catalina Inès Florit i Jaume Madaula

Comprar
16 €
DURADA:  65'
Del 07.09.22 al 25.09.22

Espectacle en català (mallorquí i menorquí)

Dramatúrgia: Catalina Inès Florit

Direcció: Jaume Madaula

Interpretació: Catalina Florit i Àlvar Triay/Jaume Madaula

Ajudantia de direcció: Esther Anyó

Escenografia: Jaume Madaula i Duna Homedes

Disseny de llums: Marc Caballero i Jaume Madaula

Fotografies: Conso Triay

Producció: Esther Anyó

Companyia: AFLEL Teatre

L’equilibri entre il·lusió i frustració sempre ha estat massa fràgil. Especialment si parlam de dones (i no una, ni dues, ni tres, com aquí) que per professió perenne han tingut el cuidar-nos; per rutina, acatar, i a qui van fer creure que els somnis existeixen per no complir-se. Per a elles, aquesta admiració en forma de trilogia.

L'actriu i dramaturga Catalina Inès Florit presenta una trilogia formada per tres peces breus (d'entre 15 i 20 minuts de durada) al voltant de les dones grans, de més de vuitanta anys: una figura especialment silenciada, que fa molt que viu i molt que calla.

Les tres peces, enteses també com a actes, reben el títol d'AmèricaLlum i Homenatge, i estan conformades per dos personatges: una d'aquestes dones, des de diferents prismes en cada ocasió, i una figura masculina com a contrapunt. La vinculació entre les tres peces (a través d'àudios, de la figura femenina, d'una narradora de la qual parteixen totes les històries...) fa que funcioni com una sola obra, tot i que cadascuna d'elles pot ser tractada com a peça independent.De fet, Homenatge, la primera publicada, va ser Premi Píndoles de Barcelona i ha fet durant tres anys gira catalana i illenca; Llum ha estat el 2019 Premi Teatre de Butxaca de Ciutadella, i només Amèrica ha estat estrenada i pensada directament a través de Batec, per a completar diversos punts de vista als que les dones d'aquesta generació s'han enfrontat.La idea fonamental de la peça és la de donar veu a aquestes dones reals, que ens han conformat com som, que ens han fet entendre el feminisme sense saber-ho, i que mereixen tot el nostre respecte i la nostra veu.

Dimecres
07
set
Des de
16 €
Dijous
08
set
Des de
16 €
Divendres
09
set
Des de
16 €
Dissabte
10
set
Des de
16 €
Diumenge
11
set
Des de
16 €