placeholder

INSTRUCCIONS PER ENTERRAR UN PARE

de Carmen Marfà i Yago Alonso

Finalitzat
DURADA:  80 minuts
Del 17.09.20 al 25.01.21

Què hi ha després de la mort? Despeses. 

I això ho sap perfectament el Toni. El seu pare acaba de morir, però aquesta no serà l'única mala notícia per a la família: no tenen diners per pagar la funerària. El Toni no sap com explicar la situació a la seva mare, l'Aurèlia, i, amb la complicitat de la seva filla Emma, intentarà dur a terme l'únic pla que se li acut: enterrar el pare pel seu compte.

Instruccions per enterrar un pare denuncia, amb humor i naturalisme, quant costa morir-se. També parla de la dignitat. Del llegat que ens deixen els nostres pares i de com els tornem allò que ens han donat. Dels rituals, de la importància que tenen per a la societat i de com cohesionen les famílies, siguin com siguin.

Una reflexió des de l’humor sobre la mort, sobre les diferències entre joves i grans a l'hora d'encarar-la i sobre la importància d'acomiadar-se.??

Ja vam comptar amb Carmen Marfà i Yago Alonso la temporada 17-18, quan van presentar OVELLES, el primer text d’aquest tàndem de guionistes que esdevenia producció teatral. Ens vam entendre tan bé i ens encaixa tant la seva manera d’explicar les històries que hem volgut donar continuïtat al seu projecte i aixecar aquest segon text. 

"Instruccions per enterrar un pare" reflexiona sobre la mort, sobre la importància d’acomiadar-se i de les diferències entre joves i grans a l’hora d’encarar-la. Un cop més, parteixen dels vincles familiars per explicar una història amb el to humorístic que tant els caracteritza.

Dijous
17
set
Des de
20 €
Finalitzat
Divendres
18
set
Des de
20 €
Finalitzat
Dissabte
19
set
Des de
20 €
Finalitzat
Diumenge
20
set
Des de
20 €
Finalitzat
Dilluns
21
set
Des de
20 €
Finalitzat