placeholder

La Venus de les pells

de David Ives

Finalitzat
DURADA:  1 h 30 min
Del 10.03.21 al 11.04.21

Espectacle en català

Considerada com una de les millors obres de Broadway dels últims anys, que ha estat un èxit tant de crítica com de públic.

La Venus de les pells és una obra de David Ives basada en la novel·la homònima de Leopold von Sacher-Masoch.
El muntatge teatral va ser estrenat el 2010 al Classic Stage Company i el 2011 a Broadway. Va ser guardonat amb el premi Tony 2012 a la Millor Interpretació femenina (Nina Arianda), i també nominada com a Millor Obra de l’any. També va ser nominada als Drama Desk Awards 2012 en la categoria de Millor Actor (Hugh Dancy).

Roman Polanski adapta l’obra teatral de David Ives i la porta al cinema l’any 2013. L’any següent Polanski va ser nominat durant la 39a edició dels Premis César en la categoria de Millor Director.

La història presenta un jove i ambiciós dramaturg que està desesperat per trobar l’actriu que haurà de representar el personatge femení de la seva adaptació de La Venus de les pells, de Leopold von Sacher-Masoch; obra que obrirà les portes al concepte del masoquisme. Ja fora de convocatòria, apareix Vanda, una jove actriu que sembla no encaixar en el paper. Tanmateix, convenç l’autor i comença una aventura que els portarà pels terrenys del poder, la seducció, el misteri, barrejant realitat i ficció, veritat i mentida. Fent ús de la intel·ligència, l’humor i la foscor, trepitjaran constantment les fronteres de la dominació posant de relleu el dominador i el dominat. Acabaran on possiblement no havien previst.

Autor: David Ives
Traducció: Neus Bonilla
Direcció: Guido Torlonia
Ajudant de direcció: Iban Beltran
Repartiment: Rubén de Eguía i Raquel Ferri
Espai escènic: Sebastià Brosa i Paula Bosch
Il·luminació: Lluís Serra
Figurinisme: Miriam Compte
Regidoria i producció executiva: Sergi Galera

Dimecres
10
mar
Des de
22 €
Finalitzat
Dijous
11
mar
Des de
22 €
Finalitzat
Divendres
12
mar
Des de
22 €
Finalitzat
Dissabte
13
mar
Des de
22 €
Finalitzat
Diumenge
14
mar
Des de
22 €
Finalitzat
No hi ha elements