placeholder

David Ymbernon: Coses i Latung La La

[INFLUX vídeo a escena]

Finalitzat
DURADA:  40 min
Dijous 26 de novembre | 20:00 h

Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.

Pots tramitar-lo al següent enllaç:

https://certificatdes.confinapp.cat/#/

 

Creació i direcció: DAVID YMBERNONFoto: DAVID RUANO

Amb ANDRIY ANTONOVSKY I DAVID YMBERNON

www.vimeo.com/davidymbernon

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

Un bagul, un univers, un plató de cinema, una obra cinematogràfica: una càmera capta en un pla fix imatges i les projecta en una pantalla. Un camió, un fil… estirar i fer volar coses pel pla fix, coses ínfimes amb gran plasticitat. Una pel·lícula d’animació poètica, “cuinada” amb imatges en directe.

David Ymbernon (Igualada, 1972) és un artista multidisciplinari, visual i poeta, posseït pel color taronja (això fa que se’l reconegui a l’instant, és la seva carta de presentació). Mostra per primer cop la seva obra als 4 anys. Als 6 l’atropella un camió; la vida li penja d’un fil… per sort es recupera de l’incident jugant amb madelmans a l’hospital, durant mesos. Als 8 guanya un premi de pintura ràpida en la categoria general. Als 16 fa la primera exposició individual.

El llenguatge escènic de David Ymbernon se situa entre la poesia visual, el teatre d’objectes i el parateatre. Latung La La pilot-cuiner (2000) fou la primera obra de més de vint aplegades sota el títol Latung La La, que el porten a participar en tota mena de teatres i festivals d’arreu.

Setena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

Dijous
26
nov
>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle. PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA. Recorda que abans de venir a l'Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d'autoresponsabilitat. Pots tramitar-lo al següent enllaç: https://certificatdes.confinapp.cat/#/
Des de
10 €
Finalitzat