placeholder

Julián Pedraza: Sayonara Paranoias

[INFLUX vídeo a escena]

Finalitzat
DURADA:  45 min
Divendres 27 de novembre | 20:00 h

Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç: https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Textos, música i vídeos: JULIÁN PEDRAZA

https://www.julianpedraza.com/

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

Sayonara Paranoias és un espectacle en què música, vídeo i poesia conflueixen per donar lloc a un “palíndrom escènic” en què mitjans i emissors se superposen, trastocant l’ordre usual dels factors.

Fent l’ullet a l’antiquíssim Teatre Kabuki (?? ?), aquesta obra multimedial fluctua entre l’informal i el solemne, el visible i l’eteri, el “pregravat” i el “en directe”. Una deriva aleatòria de signes que recrea i parodia les nostres formes de percepció quotidianes.

Aquest discurs perd el seu curs, enreda el fil, fa posar vermell i espanta.

Qui mira a qui? L’atzar té raó de ser.

Qui persegueix a qui? Els mitjans es persegueixen entre ells.

Julián Pedraza és un artista plàstic i videocreador colombià establert a Barcelona.

Després de gairebé una dècada consagrada a la pintura i a la realització d’esdeveniments performatius, dona a llum una sèrie de vídeos experimentals que han format part de diversos festivals internacionals. El seu curtmetratge “ No nací en el cuerpo equivocado, tenía una idea equivocada de mi cuerpo” va ser exhibit a l’International Film Festival of Rotterdam en la seva edició 2020.

L’obra de Pedraza s’inspira en temes d’actualitat política i social, en el potencial artístic d’expressions culturals relacionades amb el subdesenvolupament i en el seu intrínsec valor estètic, rescatant de manera irònica els cànons visuals i conceptuals que regeixen aquestes manifestacions.

Setena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

Divendres
27
nov
>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle. PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA. Recorda que abans de venir a l'Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d'autoresponsabilitat. Pots tramitar-lo al següent enllaç: https://certificatdes.confinapp.cat/#/
Des de
10 €
Finalitzat