placeholder

Les criatures abissals

Volem creure que fora hi ha monstres malvats però els monstres són dins nostre, els hem creat nosaltres i s’alimenten de les nostres misèries.

Finalitzat
DURADA:  60 min
Del 07.01.21 al 24.01.21 | 20:00 h

Les criatures abissals tornen a La Badabadoc

 

Les criatures abissals va ser l’últim espectacle representat a La Badabadoc que l’estat d’alarma va obligar a interrompre allà pel març del 2020. Desde La Badabadoc hem treballat perquè tots els espectacles cancelats degut al Covid19 es tornin a reprogramar durant la temporada 20/21.És per això que estem molt contents de celebrar que del 7 al 24 de gener, la primera peça del col·lectiu Abissal (Fer Acosta, Olga Fusté, Paula Miranda, Roger Ribó, Elisenda Ribó i Blanca Solé)  es tornarà a gaudir.L’obra reflexiona sobre com tractem a la nostra infància, en el sentit ampli de la paraula, i com reflexem les nostres pors en el món en el que vivim.Núvols, Déu, Beethoven, Wikipedia, sirenes, barrets fets amb paper de diari… Una creació col·lectiva que combina paraula, música, cos, llum i objectes i que pren com a punt de partida les contradiccions d’una mare que vol contestar les preguntes dels seus fills sobre el món en que habitem.

Volem creure que fora hi ha monstres malvats però els monstres són dins nostre, els hem creat nosaltres i s’alimenten de les nostres misèries. Volem que ens vinguin a salvar de tot això àngels o superherois, però això tampoc no és externalitzable. Mentre lliutem per seguir flotant hi ha milions de criatures que són empeses cap a uns abismes descomunals. Ara permetem que es morin a milers al mar. Abans els hem deixat morir per molts altres motius. De què els matarem demà passat?«El mar Mediterrani s’empassa cada dia criatures ben iguals als meus fills, que em fan preguntes. I en vull culpar el capitalisme, la Unió Europea, Déu. En vull culpar els altres. I, ells segueixen preguntant però jo no trobo la resposta que voldríem. Llavors, els omplo de petons o d’imperatius i per uns instants m’ imagino que no sé, que en el fons, aquest mar, també som una mica nosaltres.»

 

I tu, què veus?

 La Badabadoc porta Les Criatures Abissals del 7 al 24 de gener a les 20hs

Dijous
07
gen
Des de
12 €
Finalitzat
Divendres
08
gen
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
09
gen
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
10
gen
Des de
12 €
Finalitzat
Dijous
14
gen
Des de
12 €
Finalitzat
No hi ha elements